Cobouw - De Bouw In 2040Datum: 22 november 2017
Tijdstip: 13:00-19:00 uur, het programma start om 13:15 en eindigt om 19:00 met een netwerkborrel.
Locatie: Circl, het nieuwe circulaire paviljoen van ABN AMRO Zuidas AmsterdamDe bouw is in beweging. De uitdagingen zijn groot. Het is nu tijd om er eens over te praten en te leren van de ervaringen van anderen.

Op het event gaan we dieper in op die vragen. En presenteren we ook in samenwerking met PWC de ranglijst van de grootste 50 bouwbedrijven van Nederland. En de best presterende bouwer van het land krijgt de Cobouw 50 Award 2017. Hoe zien zij de toekomst en welke uitdagingen moeten zij overwinnen?

Kortom een bijeenkomst die geen bouwer mag laten schieten. Uw collegae zijn er en u krijgt een interessant programma voorgeschoteld. Met presentaties van o.a. PWC, ABN AMRO en trendwatcher Richard van Hooijdonk. Ook laten we vijf innovatieve bouwoplossingen zien.


PS. Klik op naast de vraag om uw keuze door te geven

 

Doelgroep

Het event is exclusief voorbehouden aan CEO’s, directies en het management van de belangrijkste opdrachtgevers, bouwbedrijven, woningbouwcorporaties, ingenieursbureaus, architectenbureaus, banken, pensioenfondsen en belangenverenigingen uit de sector. Behoort u tot de doelgroep, dan is de toegang gratis.

Bent u (toe)leverancier, fabrikant, handelsorganisatie of andere marktpartij dan krijgt u pas toegang na akkoord van de organisatie en betaalt u € 495,-.