Praktijkdag Prefab

 

Industrialisatie in de bouw is niet meer te stoppen. Prefab bouwen, woonfabrieken, het gebruik van robots bij fabricage, 3d printing.

Kansen of bedreigingen? Is industrialisatie een antwoord op belangrijke issues in de bouw zoals het:

Hoe juist industrialisatie en prefab bouwen hieraan een bijdrage kunnen leveren hoort u op de Praktijkdag Cobouw Prefab & industrialisatie op 21 juni. De laatste trends en ontwikkelingen. En de consequenties van het doorvoeren van veranderingen voor uw organisatie.

Wat is de visie van opdrachtgevers als woningcorporaties en gemeenten? Welke eisen stellen zij aan de rest van de keten? Hoe maak je als ondernemer in de bouw de juiste keuzes. In welke technologie investeer je?

In een hoog tempo doorlopen we praktijkcases uit alle schakels van de keten: opdrachtgevers (woningcorporaties, gemeenten, provincies), ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. En geven we inzicht in de nieuwste bouwtechnieken.

Ga naar Cobouwprefab.nl voor het volledige programma.

Direct inschrijven? Tot 19 mei geldt voor u een vroegboekkorting.

Of wilt u partner worden van de Cobouw Praktijkdag Prefab & industrialisatie? Vraag informatie aan over de mogelijkheden.

Praktijkdag Prefab: Industrialisatie in de bouw
Donderdag 21 juni: 9.00 - 17.00 uur in Amersfoort

Ticketprijzen
- Reguliere toegangsprijs: € 255,- per persoon.
- Abonnees op de vakbladen Cobouw, Gawalo en Installatiejournaal betalen slechts € 225,-.

COLLEGAKORTING: Als u samen met een collega komt ontvangt u nog eens € 25,- korting